neděle, března 11, 2007

Howth-jedním slovem nádhera

Dneska dopoledne sem se i přes silně nevlídné počasí vydal na poloostrov Howth. Ráno pršelo a tak to vypadalo všelijak, ale asi 10 min. před plánovaným odchodem přestalo což sem považoval za dobré znamení a tak sem teda vyrazil.





Na Howth sem dorazil pomocí MHD asi v 10.Od autobusu sem vyrazil na obkružní cestu po tom krásném polostrově plného útesů. Nejdřív má cesta vedla do krásného parčíku na který sem narazil cestou na white house. Ne nebyl jsem v USA jen na nejvýchodnejším cípu Irlandie. Občas sem lezl do všelijakých proláklin a kam se jen dalo dokonce sem slezl i jeden 300m útes..Sice po cestě ale i ta stála za to..No výlet se povedl až na to že sem byl při tom jak vytahovali tělo jednoho neštastníka co z těch útesů sletěl dolů. Jako první záchraná pomoc tady fungují koně jak sem poznal no a potom helikoptéra a odvážní zachránáři. Na tuto deprimující podívanou sem se nechěl dívat a tak sem vyrazil směr přístav kde bylo možná i několik set lodí. A z přístavu už domů. Teda stihl jsem to jen tak. Jen co sem zabouchl dveře strhla se průtrž mračen:-). Už teď se těším na příští výlet.























1 Comments:

Anonymous Anonymní said...

AHOJ JIRKO, TY JSI TEDA ODVÁŽNÝ!!!HLAVNĚ, ŽE SE TI NIC NESTALO. ALE FOTKY JSOU PĚKNÉ. VYPADÁ TO TAM MOC HEZKY. JE FAJN, ŽE SE MÁŠ DOBŘE. TAK AŤ SE TI I DÁLE DAŘÍ. VŠICHNI TĚ ZDRAVÍME. TETA IVANA

pondělí, března 12, 2007 9:37:00 dop.  

Okomentovat

<< Home