neděle, září 24, 2006

Eurocultured Dublin 2006

Dnes bylo v dublinu opravdu vyjmečně pěkne a tak jsme s Alešem rozhodli že se půjdem projit a cestou zajdeme na multikulturni festival, který byl na smithfield. Původně jsme byli domluveny i s mišou ale ta bohužel onemocněla. Jak vidíte tak prgram byl zajímavý..co nas však doopravdy uchvátilo bylo Flamenco flame, což byla španělská skupina, která měla nádhernou tanečnici:-) a potom ty nádherné grafiti. no však uznejte sami za pomocí sprejů vytvořit takovou nádhernou slečnu jako mám tady na obrázku je už fakt umění a ať si o sprejrech říká kdo chce co chce.


Tady jsou pak další zajimavá díla. Nemůžu si pomoct ale to prostřední mi připomíná obraz poslední ježíšovy večeře. A co vám??Celý festival jen jeden mínis a to na Dublin typický bordel. Ale na to už si začínám pomalu zvykat. Irové jsou holt prasátka..zlatí Němci.

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

No teda bráška, já zíram, nejenom že tvoje info dobře vypadá, ale dokonce se to dá i číst, bez toho aby musela moje česká dušička trpět při čtení pravopisných chyb :o). Jinak to teda vypadá, že se tam máš pěkně a že se ti daří, tak jenom doufam, že ti to tam tak půjde i dál, aby to nebylo jenom počáteční štěstí :o).
Tak se tam mějte hezky a kdyžtak zveřejni i nějaký svoje foto, ať víme jestli nejsi tou prací už poznamenanej, jako třeba tvář plná vrásek, prošedivělý vlasy a tak :o)

úterý, září 26, 2006 6:52:00 odp.  
Blogger flaškin said...

děkuji, vrásky zatím nemám ale starosti ano..pořád čekám na pps, bez lteréjho sem tady v podstatě na černo

středa, září 27, 2006 10:22:00 dop.  

Okomentovat

<< Home