neděle, srpna 12, 2007

Sázava fest

Minulý závěr týdne jsem strávil na Sázava festu, který se tento rok poprvé konal v Kácově. Ikdyž to je ode mne kapku daleko. 5h vlakem, rodina mě přesvědčila. Teda přesněji ségra s jejím přitelem. Nakonec jsme se tam sešli v docela hojném počtu. Však vidíte na první fotce. Já bohužel chybím, neboť sem fotil. Ale jinak tam byli dvě mé sestřičky, Standa a jeho dva bráchové no a pak ještě Verča s Poláškem a samozřejmně Já:-)

Na celém sázava festivalu byla opravdu hromada lidí. Už na stanovém městečku je to poznat..odhaduji že mělo tak 7000 obyvatel možná i více..vysloveně stan na stanu však vidíte. Až na problémy s higienou, to bylo v pohodě naštěstí byla poblíž řeka a tak než abych 2h čekal na studenou sprchu šel sem se vykoupat do řeky. Jinak najít svůj stan v noci byla taky dobrá kovbojka..obzvláště ty šnůry všude kolem:-)
Na festu to žilo jak ve dvě odpledne tak ve dvě v noci. Ikdyž v tu noc to už snáma bylo vždy nahnuté viď Standíku:-)
Největším kladem celého festivalu byl počet vystupujících, takže si vybral snad opravdu každý navštěvník. Mezi nejvíce profláknutý patřily: Kryštof, Kosheen, Wohnout, Monkey Bussines, Tata Bojs, Lenka Dusilová, Skye a opravdu mraky dalších. Mezi ty méně známe patřil třeba Jan Budař, nebo Stivín a jeho dcera, pro něž byl určená speciální alternativní scéna Mattoni stage
Ale ne vše bylo jen o muzice. Na festu jsme hráli i Macháčka podobné věci. Viděli jsme horkovzdušný balón jak vstoupá k vyšinám. Ale co bylo neůžasnější bylo asi to jak si Polášek balil spacák. Do obalu ho soukal asi 45min, silně u toho funěl ale nevzdal se a nakonec i vyhrál..no jo mužská ješitnost je věčná. Teda alepspoň u některých jedinců, viď Verčo:-)






0 Comments:

Okomentovat

<< Home