pondělí, srpna 11, 2008

Po roce zas u Kofoly

Tak a je to tady. Uběhl rok a tak jsme se opět sešli. My staří známí z VŠ. Tentokrát nás bylo dokonce víc jak posledně. Ale pořád pouze tzv. zdravé jádro. Hlavním důvodem tohoto srazu byla i jako minulý rok výborná a chutná Kofola ikdyž trochu jiná než bývá obvyklé. Celá akce začala obrovským patečním nákupem. Pokladní v hypermarketu z nás přecházeli oči, když viděla všechno to maso na pultě. A my jí to odůvodnili že jsme drželi tu hladovku proti radaru:-). Po nákupu 15 kg masa a 4 chlebů jsme postupně začali s Krakonošem vyzvedávat další pozvané. Jako poslední přišel na řadu Pivi. Pro toho jsme už jeli v koloně tři vozidel, pěkně Favorit, Fabie a Octavie. Kolem 4 odpolední jsme dorazili na chatu. Nejdříve jsme měli malý zádrhel s pípou, ale ten se nám podařilo běhěm hodiny vyřešit. Mezitím jsme ochutnali pomerančové, višňové a kofeinové pivo. Některé stáli opravdu za to. První večer ubíhal a my se bavili po různu. Hráli jsme pexeso, jedli až nám žaludky nestíhali a pili tak, že jsme vytvořili novou místní řičku :-). Spát jsme šli hodně pozdě. Druhý den to bylo celé nanovo odpoledne jsme si vytahli pinpongový stůl a hráli dokud jsme stáli.

Pak jsme dělali kde jaké klukoviny :

A když jsme si mysleli, že už jsme utahaný tak jsme si sedli do křesla pěkně postupně nejprve Vlado. Šup málá nehoda. Krakonoš to ještě spravil. Pak já. To se nic nestalo. A nakonec si sedl Venyn a to byla poslední kapka no však se podívejte jak ty křesla dopadla:
Potom jsme se pustili do přípravy večeře. Stoly se prohýbaly pod nánosem masa a gril očividně nestíhal.A tak jsme mu pomáhali kde jakým způsobem. Večer jsme se pustili opět do pexesa. A řeknu vám bylo set sakra těžké. Obzvlášť ke konci když už scházely jen dvě dvojice nás napadlo pokažde kartičky promíchat..takže jsme se 4 kraty hráli asi 15 min. než měl Myšák štěstí.
Další den nám došli brikety a tak jsme vymysleli menší úpravu grilu aby jsme mohli dělat oběd na prostém dříví.
Po obědě jsme se pomalu začali balit a tak přišli na řadu společné fotky.
Potom jsme již udělali Papa. Tento rok to stálo opravdu za to. Ten víkend bez signálu a v partě opravdu dobrých přátel mi moc chyběl. Už teď plánujeme něco na příště a dost možná to bude dřív než opět za rok.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home