neděle, října 08, 2006

Pozoruhodná Grifton street

Včera v sobotu jsem byli opět ve městě tentokrát se pojít po slavné Grifton street. Tato ulice je nejdražší na světě aco se týká obchodů a nájmu. jsou na ni velice obdivuhodné lidské příběhy. Třeba hned na prvním obrázku vídíte nádhernou slečnou která tam hraje na harfu. Tu sem tady viděl již před třemi roky když sem tu byl poprvé.
na druhém obrázku nám přišel něco namalovat nějakej malíř na chodník..je to nádherný když si vezmu že to vydrží tak den díky místním deštivým podmíkám je mi do breku.

No a na posledním je asi to nej co sem za ten den viděl. Nejdřív to vypadalo jako socha kterých je v dublinu plno. Ale potom když mu někdo hodil do kýble pár mincí tak se ten člověk se začal pohybavot a docela festově.Prostě taková moc pěkná kuriozitka a nej ta kytka pod klouboukem..vypadalo to jak ty kouzelne skříňky které když otevřete tak začnou tančit a po chvilce nic.

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Jirko, krásné. K tomu poslednímu obrázku - socha - musím říct, že něco takového jsme letos viděli v Itálii - mladý muž, který vypadal jako socha, stál nehnutě, vypadal opravdu věrohodně. A když mu někdo hodil peníz, tak se uklonil nebo mu podal ruku a...zase stál ani se nehnul. Jak to zvládal, nevím..Taky se nám to moc líbilo. A co to moře, psal jsi, že jdete o víkendu k moři...Měj se hezky. Moc zdravím ...

pondělí, října 09, 2006 7:47:00 dop.  
Blogger flaškin said...

moře bohužel nevyšlo..celý den poprchávalo a kamošky byli v práci, tak jsme to opět odložily

pondělí, října 09, 2006 10:17:00 dop.  

Okomentovat

<< Home