středa, listopadu 01, 2006

Třetí práce a neboť proč nenakupuji v Tescu

Tak a teď sem porušil Know how..ale koho?? Pracuji v DHL, všichni tady tomu říkají Exel a náš vedoucí je manager z Tesca. Na obrázku totiž máte scanner se kterým pracuji.Tak až se tohle vyřeší tak na mně možná někdo podá žalobu, ale co do té doby budu doma :-D. Ne dělám si srandu tímhle snad nic neporušuji.

Ale zpátky ke scannu je docela těžký a smsky do officu na něm umím psát už rychleji než na mobilu:-)

Jinak co se týká práce jezdíme do ní na kole což je tak 15- 30 min. cesty odvíjí se od síly větru. Práci máme na dvě směny a to od 7 do 3 nebo od 3 do 11. Střídají se po 14 dnech. V týdnu máme dva dny volna bohužel však ne za sebou. Je to vždy neděle a pak jeden den v týdnu. Co se týká náplně práce jde o připravování objednávek pro všechny Tesca v Irsku. Sklad ve kterém pracuji má především oblečení hygienu a věci pro kuchyň. Jo a pak taky kondomy, žvýkačkya baterky balením těchto produktů trávím polovinu dne..a už mi to leze na mozek.

Zbytek dne pracuji většinou v sekci G což je oddělní pro kuchyň..tady je strašněj bordel a není výjmka když polovina věco na objednávce je rozflákanejch nebo sou na jiném místě..tady ztrácím nervy, které se pak doma snažím dát do kupy.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home